Snäckor

I och med att vi snart flyttar till hus känner jag att jag har fått en nytändning när det kommer till bloggen. Det ska bli kul att dela ett nytt kapitel med er. Jag spenderar kvällarna framför datorn i jakt på inrendingsinspiration och försöker planera för nya inköp. Vad kan vi ha kvar? Vad ska vi sälja? Passar de här stolarna köket? Vilken soffa ska vi välja? Var finns de finaste utemöblerna? Osv. Bloggen blir därför lite lidande men jag tänker att jag faktiskt kan bjuda in er till att följa med på resan, från start. Med det sagt är det dags för mig att hitta tillbaka till blogg-rutiner igen. På tisdagar brukar ju jag traditionsenligt bjuda er på en budget-detalj och idag vill jag tipsa om en prisvärd tallrik och tillhörande assiett – formen inspirerad av snäckor. Denna gång är tallrikarna från Mio, men uppmärksamma läsare minns kanske att jag tipsade om en liknande modell från Åhléns för några veckor sedan.

Tallrik HÄR // Assiett HÄR.

Här syns struktur/mönster lite tydligare.

Jag såg att Mio hade 25% rabatt på tallrikar för medlemmar just nu. Själv är jag sugen på att komplettera servisen Bitz som vi har hemma med fler delar. Den kommer passa så fint i nya huset.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!