Läkarbesök, nya huset och våren är här

Helgen inleddes i kyrkan med Sigrid. Sångstund stod på schemat.

Sedan mötte vi upp pappa och gick till Karolinska för ett läkarbesök med vår lilla tjej. Oron när det kommer till sitt barn är inte att leka med. Hjärtat går lixom sönder…

Lunch på Joes och sedan tog jag en nap med Sigrid. Myset!

I lördags tyckte baby-bossen att det var dags att starta dagen kring fem, halv sex någongång. Lite väl tidigt tyckte hennes mamma. Jag hade egentligen bokat träning 10:30, men bokade om till ett tidigare pass 8:30. Så då fick pappan i huset ta över. När jag kom ut från gymmet var det helt magiskt väder. Jag hämtade ett paket (ny jacka), köpte med mig blommor och skyndade hem för att ta en dusch och sedan dra med familjen ut på lördagsutflykt.

Vi åkte ut till mina föräldrars landställe på Värmdö. Jag och Sigge matchade dagen till ära.

Min jacka är från Weekday och Sigrids från zara.

Pappa grillade hamburgare till lunch och vi åt i solen.

Mina föräldrar passade Sigrid och jag och S fick lite egentid. Vi begav oss till Brisak för att titta på utemöbler till nya huset. Men de hade stängt igen! Snopet!

Istället smet vi in på Mio och kikade. Vi hittade inga utemöbler men jag slog till på en spegel till hallen (klick!) och tyckte det här vedstället skulle passa fint intill den öppna spisen.

I söndags gjorde vi ett nytt försök till att hitta utemöbler. Vi hamnade på Bauhaus. Trots att vi bor precis vid Norrtull så dras vi alltid åt Nacka-hållet. Vi lixom åker ditåt utan att tänka haha. Vi trivs verkligen där ute.

Gillade denna loungesoffa!

Eftersom vädret var helt magnifikt även i söndags bestämde vi oss för att promenera i våra nya hoods när det var dags för Sigrids eftermiddags-nap.

Lyckorus över att vi har hittat ett hus i precis det området vi drömt om. Snart byter jag ut Hagaparksvarvet mot detta.

Sedan begav vi oss till vårt (jaja, snart vårt!) hus för att mäta och spåna på lite idéer för uteplatserna. Lyxigt att köpa hus av sina vänner när man har free access till huset när det behövs mätas osv. Dessutom perfekt att förena nytta med nöje eftersom att vi fick lite söndags-häng och middag med dem. Deras dotter Selma är 9 månader äldre än Sigrid och ett litet charmtroll som ville kramas, leka och prata(!). Så härlig ålder! Ser ni förresten fönstret bakom oss? Dessa går längst hela vardagsrummet. Magiskt ljusinsläpp! Vi har ju varit i huset väldigt många gånger och har ju alltid gillat det. Men igår tror jag att det på riktigt gick upp för mig att vi faktiskt flyttar in här i juni. Har så mycket fjärilar i magen. Det här kommer bli så bra.

Tjejerna avslutade med ett litet söndagsbad. För härligt att vi kommer ha badkar i huset (ja, just precis detta faktiskt!). Sigrid somnade som en stock i bilen hem.

Tack livet för den här fina helgen med min familj.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh så fin jacka! Ska också beställa 🙂 Hur är den i storlek?

    Emma 2022-03-21 17:59:36
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!