En solig helg i mars

Kan inte riktigt ta in att det redan är fredag imorgon IGEN. Vart tog den här veckan vägen? Jag hade som vanligt en lång lista på saker att bocka av (och inlägg att skriva) den här veckan. Men ibland kommer livet mellan, eller snarare så att ibland när saker ställs på sin spets tar man ett eller ett par steg tillbaka och inser vad som egentligen är viktigt. Flertalet av de där punkterna på listan betyder ju egentligen ingenting. Familjen kommer alltid först. Därför har jag bland annat låtit Sigrid sova middag i min famn och bara tillåtit mig själv att sitta och njuta av hennes varma lilla kropp mot min och lyssnat på hennes små andetag istället för att ägna mig åt den där ”to do-listan” medan hon sover. Imorgon hoppas vi få lite klarhet i något som tynger oss. Håll tummarna för oss. Men vi spolar tillbaka bandet til förra helgen – en riktigt solig helg i mars.

Helgen inleddes med sångstund i kyrkan med min lilla tjej. Hon älskar det! Sedan blev det promenad i solen och blomster-shopping på torget.

Precis som rubriken skvallrar om har vi blivit bortskämda med magiskt väder. Älskar när vår lägenhet badar i sol.

Vid 17-tiden mötte jag upp min syster på Söder. Jag bjöd ut henne på middag och Molly Sandén – en försenad födelsedagspresent!

I lördags monterade jag lillans nya säng, eller rättare sagt – jag byggde ut hennes befintliga från Stokke.

En lugn lördagkväll – först hemma-spa i badrummet.

Sedan blev det promenad och lunch i solen med min lilla familj.

….sedan Mello-mys! Tycker verkligen att rätt bidrag vann!

Vi har också börjat fundera ännu lite mer på flytten och inredningen i nya huset… Vi flyttar ut om några veckor. Börjar känna mig lite stressad faktiskt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vilken tur att ni aldrig hann köpa nya stolar till lägenheten när det nu blev så att ni bodde så kort tid där efter renoveringen!

    C 2022-03-19 23:31:58
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!