Stokke Tripp Trapp – en stol för livet

Något som används flitigt här hemma och som vi inte skulle klara oss utan nu när Sigrid börjat äta riktiga måltider är hennes barnstol. Vi valde att köra på en riktig klassiker – Tripp trapp från Stokke. Jag gissar att det är fler än jag som minns denna modell från när ni själva var små? Jag är som bekant lite av en inredningsnörd och gillar självklart att den här stolen smälter in så fint här hemma med övriga detaljer i valnöt. Stolen finns i en mängd olika färger vilket gör det lätt att matcha inredningen i hemmet, oavsett stil.

Vi valde att köpa hem denna redan när Sigrid var nyfödd och använde då ”Newborn set” som ni ser på bild nedan. Jag tyckte det var mysigt att få upp henne i höjd med matbordet redan när hon var riktigt liten. Hon har ju alltid varit väldigt nyfiken och vill ju vara ”med” där mamma och pappa är.

När Sigrid kunde sitta själv omkring 6 månader bytte vi ut denna del till ”Babyset” och nu sitter vår tjej med och äter själv (nåväl, lite assistans från någon av oss krävs fortfarande) vid middagsbordet. Liten blir stor! Även stolens sits och fotplatta kan justeras i höjd vilket gör att den kan användas från nyfödd fram till vuxen ålder. Stolen växer verkligen med barnet.

Utöver dessa tillbehör finns bland annat en bricka som går att fästa på stolen vilken jag funderar på att klicka hem. Även det tillhörande selet står på inköpslistan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej!
    Ett litet råd bara, skulle inte satsa på en vit bricka, supersvåra att få bort de orangea fläckarna från ketchup, spagetti och lasagne! ☺️

    Emma Svensson 2022-03-11 20:22:38
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!