Bouclé

Trender kommer och går. Det som var helt rätt för 5 år sedan, är kanske enligt trendexperterna ute idag. Eller tidigare än så. Därför tycker jag att man alltid ska försöka se förbi trender och istället försöka identifiera vad man själv gillar och trivs med, oavsett vad som trendar just nu. Särskilt viktigt blir såklart detta om man ska investera i en större möbel som t ex en soffa. Ett enkelt och inte så kostsamt sätt att förändra eller anamma en trend som man gillar är att göra det i liten skala. Jag hade t ex gärna adderat den här kudden i Bouclé-tyg hemma i soffan, men jag ställer mig t ex mer tveksam till att köpa en helt ny soffa i detta tyg.

Kuddfodral i Bouclé från Åhléns. Finns även i vitt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!