Home

Sent i söndags natt kom vi hem till Sverige igen, till vårt hem, vår borg. Vi kröp ner alla tre i dubbelsängen under täcket. Nära. Tacksamheten sköljde över mig. Här ligger min lilla dotter och sover tryggt mellan sina föräldrar i ett varmt hem. På en plats inte långt härifrån splittras familjer, barn skiljs från sina föräldrar, människor flyr sina hem. Oskyldiga människor dör. Denna orättvisa och ondska som finns i världen sliter mitt hjärta i tur.

Krama om varandra, extra hårt. Känn tacksamhet för det vi har, som så många människor världen över saknar. Bidra till behövande på de sätt ni kan – t ex genom olika hjälporganisationer monetärt, med kläder och andra förnödenheter eller som volontär. Slutligen, var snälla mot varandra. Mer hat är det sista världen behöver.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!