Önskelista

När man precis har köpt ett hus(!) känns det nästan olagligt och genant att drömma om fler materiella ting. Men ingen av er blir väl förvånad när jag säger att jag redan börjat planera för hur jag ska inreda vår villa… Här kommer månadens önskelista!

 1. Det här setet med tröja och matchande kjol från Åhléns glider jag gärna omkring i så fort vi kommer hem till Stockholm igen. Tillräckligt varmt för att inte frysa i vårvintern, men ändå bär det på ett löfte om att våren lurar runt knuten. Jag älskar ärmen på tröjan. Ni hittar tröjan HÄR och kjolen HÄR.
 2. Att flytta är en nystart och den här gången tänker jag göra en rejäl utrensning innan flyttlasset går. Förmodligen behöver jag ta hjälp av min syster, eftersom att jag är sämst(!) på att göra mig av med grejer. Men med hennes hjälp ska vi nog få till det (givetvis planerar jag att skänka massa, men tänker också att jag kanske ska ha en bloppis. Det var ju himla uppskattat sist). Hur som helst – en vision jag har för villa-livet är att var sak ska ha sin plats. Jag drömmer om ordning och reda i skåp, lådor och garderober. Den här korgen får symbolisera just den ordningen. Jag tror också att lådor likt denna kan vara ett utmärkt hjälpmedel för mer ordning. Denna vackra korg finns hos ARKET.
 3. Jag visade det här porslinet från Åhléns för er i förra veckan och fick då en kommentar som löd att denna serie var en blek kopia av Matteus. Jag håller inte med! Visst ser jag också likheter men jag tycker ändå att formspråket här skiljer sig med den matta ytan och mer plana och tunna formen. Denna serie får gärna flytta med mig till villan.
 4. Jag har insett att jag just nu sneglar väldigt mycket åt japansk-inspirerad inredning. Inredningsstilen Japandi tilltalar mig. Här möts funktion i en fusion mellan eleganta japanska inslag och avskalade skandinaviska. Den här pallen som finns hos Ellos checkar av dessa punkter och blir kanske första inköpet till nya huset?
 5. Jag såg den här karaffen inne hos Jana och föll pladask för formen. Passande nog är den döpt till Cobra och kommer från Georg Jensen. Ni hittar den bland annat hos Nordic Nest.
 6. Andra influensers kanske drömmer om dyra väskor. Jag drömmer om den här dyrgripen… Little Petra från &Tradition som bland annat säljs hos Artilleriet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!