Ett hus jag sparat i min inspirationspärm

Dagens bostad till salu som jag inspireras av till max är en villa ritad av arkitekt Thorsten Askergren år 1994 belägen i Djursholm. Jag föll pladask för det här hemmet när det var med i Svd’s Perfect Guide i höstas och kvinnan som bor i huset, Filippa von Heidenstam, har jag följt på instagram i många år då jag inspireras av hennes estetik, formspråk och stil, både mode- och inredningsmässigt samt hur hon porträtterar detta på instagram.

Huset genomgick 2017 en påkostad totalrenovering under ledning av inredaren Daniel Östman, där samtliga ytor moderniserades. Jag har svårt att placera det här huset i en Stockholmsförort, istället förs tankarna till utlandet. Kanske Toscana som mäklaren föreslår? Internationell toppklass!

Var? Djursholm
Rum? 6 rok
Kvadratmeter? 233 boarea / 12 biarea
Utropspris? 25 000 000 kr
Mäklarfirma? Wrede

Bilder lånade från Wrede.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Varför sälja ett så fint hem. Älskar det.

    Birgitta 2022-11-30 21:14:29
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!