Hemmakontor – en permanent plats i våra hem?

I förra veckan lyftes de allmänna restriktionerna, och äntligen(?) kan säkerligen många av er som suttit hemma och jobbat under pandemin återgå till era arbetsplatser. Samtidigt erbjuder allt fler företag flexibla arbetstider och arbetsplatser. Bara i min umgängeskrets hör jag många vars arbetsgivare uppmuntrar sina medarbetare att iallafall delvis fortsätta arbeta hemifrån om så önskas och min uppfattning är att många som har tjänster/arbetsuppgifter som går att utföra hemifrån gärna gör det. Personligen jobbar jag gärna hemifrån någon dag i veckan. Med det sagt tror jag att hemma-kontoret kommer få en mer självklar och permanent plats i våra hem framgent. Vi är trötta på att våra köksbord belamras med jobb-relaterade artiklar som dator och papper. Istället spår jag att fler och fler kommer skapa utrymme för en yta dedikerad till just hemma-arbete. Samtidigt vet jag att platsen för många är begränsad. Oavsett om ni har ytan eller inte hoppas jag att följande inlägg kan inspirera er till att skapa en plats för hemma-arbete hemma hos er.

Smarta och stilrena lösningar med bordsskiva som fästs i väggen.

Rejält skrivbord på benbockar från Zara Home. Jag älskar detta!

När jag såg bilden från Zara Home ovan insåg jag att det går att skapa en liknande lösning med Ikeas många benbockar (spana t ex ”Mittback” och ”Närspel”).

Hur smart skåp med arbetsyta i från Jotex?

Vacker arbetshörna hemma hos Jana. Fint med skrivbordet/avlastningsbordet ute i rummet och inte mot väggen. Älskar stolen!

Med String går det att skapa fantastiska kontorsmiljöer.

Skrivbord/vägghylla från Menu. Perfekt för den med begränsad yta.

Avskalat skrivbord i mörkt trä som passar lika fint som avlastningsbord.

Praktisk ”huts” under skrivbordet. Ikea har massa prisvärda alternativ. Lägg även märke till de inbyggda hyllplanen i nischen i väggen.

Inspirerande hemma-kontorsmiljö med produkter från Ellos.

Nedan har jag listat fyra skrivbord i trä som jag gillar lite extra.

 1. Skrivbord/Sidobord från Ellos Home.
 2. Skrivbord från Zara Home.
 3. Skrivbord/avlastningsbord från Ellos Home.
 4. Skrivbord från Soffadirekt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!