Imorgon är en stor dag

Det har varit och är en väldigt omvälvande och spännande tid, med mycket och stora känslor just nu för mig och min familj. Trots att känslorna är precis överallt väljer jag att lyssna på min magkänsla och bara hänga med. Jag vet att livet har en plan för oss. Jag är så tacksam att jag befinner mig på en plats i livet där jag känner total tillit till det som sker. Jag litar på processen, omfamnar livet, utan varken oro eller tvivel. Det som ska ske, sker…

Jag längtar tills jag kan vara mer öppen med er. Men just nu vill jag respektera alla inblandade och att vi är mitt uppe i det…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!