Nystart

Senaste veckorna sedan vi kom hem från Spanien har varit rätt deppiga. Grått och blött ute och sedan åkte vi ju på Covid. Jag hade planerat att vara riktigt effektiv dessa veckor – planera 2022, komma igång med bloggandet igen, fota massa inspirerande innehåll från lägenheten att kunna bjuda er på, träffa kompisar, morgonpromenader med lilltösen, träna… ja listan var lång. Hälsan och familjen går givetvis först men lite snopet kändes det när allt fick ställas in. Men idag är det måndag och ny vecka, en nystart. Familjen började dagen med en promenad i Hagaparken (älskar den rutinen!) och sedan har jag förutom att underhålla bebis hunnit ett snabbt träningspass på vardagsrumsgolvet, tvätta, städa här hemma och rensa garderoben. Anledningen till att jag hade tänkt att rivstarta är att vi har bestämt oss för att bo nere hos svärföräldrarna på Gran Canaria i en hel månad. Tanken var från början att vi skulle ut och resa under den gemensamma föräldraledigheten – vi pratade om att åka över till USA där vi har vänner som bor, men pandemin satte lite käppar i hjulet för den planen. Istället blir det Grancan vilket känns tryggt och bra. Sigrid (och vi) får spendera massa tid med farmor och farfar, allt finns där (med allt menar jag det mesta till Sigrid – farmor har både barnsäng, barnstol, gåstol, barnvagn och bilbarnstol där nere till barnbarnen), perfekt klimat för lillan och skulle vi behöva sitta i karantän skulle det inte vara några problem. Det känns lite som att komma hem. Därutöver har några av våra bästa vänner bestämt sig för att också bo där nere samtidigt så vi är ett härligt gäng och jag ser så mycket fram emot att byta slask mot sol och bad. Jag är tacksam för att vi får den här möjligheten trots det läget med Coronapandemin som vi befinner oss i. Det känns fint att vi får de här veckorna tillsammans hela lilla familjen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!