Vi fick Corona

Godmorgon helgen! Jag och Lill-tjejen har varit uppe sedan 07. Eller uppe och uppe, vi har ätit frukost här i sängen, tittat på ”And just like that” och nu Nyhetsmorgon. Som småbarnsförälder har jag jag blivit varse om att Nyhetsmorgon börjar först klockan åtta på helgen, något jag aldrig noterat innan barn haha. Idag tänkte jag att vi skulle våga oss ut. Vi har suttit hemma i karantän i över en vecka. Hela den här lilla familjen insjuknade i förra veckan och både snabbtest och PCR-test visade att vi hade Covid. Vi som hade fått tid för tredje dosen vaccin. Snacka om att fall lite på målsnöret. Både jag och Sigrid har varit rätt sjuka med klassiska förkylningssymtom, hög feber och frossa. Som tur var blev mannen i huset sjuk några dagar efter oss så han kunde låta mig kurera medan han tog Sigrid. Hade varit en mardröm om vi alla hade blivit sjuka precis samtidigt. Nu mår vi bra och jag känner mig orimligt pepp på att starta 2022 på allvar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!