Säkra ljus

Min ljusstake från Stoff är en favorit här hemma. Den går som bekant att bygga ut med moduler i önskad storlek och form och dessa moduler har blivit något jag börjat samla på – perfekt att önska sig i present eller unna sig som belöning när man genomfört något man är stolt över. Nu har jag valt att köpa till ledljus till denna ljusstake – dels för att jag ibland glömmer att köpa hem vanliga stearinljus i den storlek som passar till den här ljusstaken men också för att det är säkrare med vår lilla vilde. I förlängningen blir det säkert också billigare 😉 Ljusen ser otroligt verklighetstrogna ut tack vare dess lätt flammande låga i kombination med den paraffinbehandlade ytan. De ger samma mjuka och inbjudande känsla i rummet som vanliga ljus. De drivs av AAAA-batterier och man tänder/släcker genom att vrida på ljusets botten. Jag beställde hem mina från Confident Living. Tips!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!