Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Nytt år, nya glas

Äntligen har jag fått tummen ur och beställt hem dessa räfflade glas i modellen Ripple från Ferm Living. Vi har så mycket kantstötta och udda glas i skåpen hemma så nu lagom till det nya året kände jag att det var dags för en utrensning och fylla på med nytt. Näst på inköpslistan står dessa i samma serie men lite högre modell. Jag slår gärna även till på en matchande karaff. Jag har så länge sneglat och drömt om dessa glas så det känns verkligen så rätt.

Serverade en liten juldrink i dessa dagen innan jul på uppesittarkvällen. Lika fina till fest och vardags.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!