Snälla tomten…

December är här och även fast vi här hemma bestämt att inte köpa julklappar till varandra i år så får det väl ändå vara okej att drömma lite om materiella ting. Här kommer december månads önskelista…

 1. Är så nöjd med min beigea mössa från Arket. Tycker denna i vitt är så fräsch, särskilt i det vita, krispiga vinterland som råder utanför fönstret just nu. Ni hittar den HÄR.
 2. Jag ska skynda mig att klicka hem den här (prisvärda!) tröjan från Åhléns till julklapp till mig själv. Älskar kragen och slitsen på armen. SÅ FIN!
 3. Är så sugen på en förändrig hemma. Ska nuvarande soffa kanske få flytta ut till stugan på landet och göra plats för denna dröm från Massproduction?
 4. Jag som egentligen älskar symetri har ändå en förkärlek till assymetriska former när det kommer till inredningsdetaljer. Den här skärbrädan från Arket hade gärna fått stå framme i köket när den inte används som uppläggningsfat till goda charkisar.
 5. På tal om assymetri – hur läckert fat från Iittala? Ni hittar det hos Nordic Nest på kampanj.
 6. Halva grejen med Byredo måste ju vara deras grafiska identitet. Jag älskar deras design (och dofter såklart!). Den här flaskan står på önskelistan…. Ni hittar den hos Åhléns.
 7. Vad är det här undrar ni – jo det är ljusringar som ni placerar på era ljusstakar vid ljusets rot. Så vackra! Perfekta till jul- och nyårsdukningen! Det finns även matchande servettringar. Både ljus- och servettringar finns även i mässing. Ni hittar dem hos Arket.
 8. Ja, jag fortsätter tjata (och drömma) om dessa stolar från &Tradition

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Mysigt med önskelistor ju 🙂 kolla in skärbrädor på Malmstens butiken oxå, tycker dem har fina ”småsaker” man vill ha i köket… 🙂 dock inte Sthlms trevligaste personal men men 😉

  Martina 2021-12-11 09:40:02
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!