Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sista november och materiella ting

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

November lider mot sitt slut och imorgon när vi vaknar är det första december. Hur mysigt? Ser fram emot adventskalendern, lussekatter (gärna från Lillebrors, ni som vet ni vet), kvalitetstid med familjen, krispiga promenader och massa mys. Innan vi lämnar november bakom oss så ska jag bjuda på min önskelista. Här nedan hittar ni materialla ting jag drömmer om just nu…

 1. Smickrande klänning som jag gärna hade burit på jul. Lagom festlig och går samtidigt att klä ned om man vill det genom lite tjockare strumpbyxor och mindre smycken. Ni hittar den hos Åhléns HÄR.
 2. Jag var på ett event med Hästen Beds här om veckan där även hypade skönhetsmärket MANTLE deltog. Vi fick med oss deras The Dream Mask hem och den var verkligen en dröm. Så nu är jag så taggad på att testa fler produkter ur deras sortiment. The Essential Routine står därför högt på månadens önskelista.
 3. Vi har bara fyra av dessa fantastiska glas från Riedel hemma och jag önskar mig fler. Jag vill ju att alla våra gäster ska dricka ur finglasen. Ni hittar dem hos Nordic Nest.
 4. Om jag någon gång i livet har plats för ett eget skrivbord hemma igen så drömmer jag om denna stol/fåtölj. Med det sagt kanske inte den besitter den bästa komforten rent ergonomiskt för långa dagar vid datorn? Men wow så snygg.
 5. Julen står för dörren och jag som aldrig haft gran hemma tidigare (förutom när jag bodde hemma hos mamma och pappa) behöver fylla på med juldekoration. Tycker ARKET har ett fint sortiment som känns klassiskt och hållbart. Inget slit och släng. Det jag köper nu ska hålla och användas varje jul, livet ut.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!