Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Black friday-favoriter

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för MEDS, Nordic Nest och Otter Stories.

Ja, idag är det ju Black friday och det går verkligen att göra fynd. Min plan är att slå till på sådant jag suktat efter länge, sånt vi behöver (ska t ex hålla utkik efter bilbarnstol och overall till Sigrid samt en handdammsugare till oss) eller ”förbrukningsvaror” som jag vet att jag på sikt kommer behöva fylla på med hemma (som t ex skönhetsfavoriter/smink/vitaminer och refil-blöjpåsar etc).

Här nedan har jag listat några exempel på produkter på kampanj just idag som jag kommer klicka hem.

 1. Ni som läser min blogg regelbundet vet hur länge jag har tänkt köpa de här glasen. Säkert över 2 år? Nu är det banne mig dags. De är på kampanj hos Nordic Nest. Även karaffen i samma serie.
 2. Jag har två adventsstjärnor från Watt & Veke hemma och tycker de är magiska (Modell Oslo). Vi har fyra fönster i lägenheten så denna modell skulle vara fint att komplettera min samling med. Även den finns hos Nordic Nest på kampanj.
 3. Här är några av mina skönhets-måsten som finns till kampanjpris hos MEDS;
  – Jag börjar alltid dagen med denna djupt rengörande och återfuktande toner/ansiktsvatten från Filorga. Det är magiskt!
  – Den här nattkrämen från samma märke är också en favorit som alltid finns i mitt badrumsskåp.
  – I duschen har jag den här exfolierande rengöringen från Dermalogica som aktiveras vid kontakt med vatten stående som jag använder några gånger i veckan. Fick den rekommenderad när jag var på ansiktsbehandling för ett antal år sedan och är fast sedan dess.
  – Slänger även in tips om att ta D-vitamin! Så viktigt, särskilt den här tiden på året när vi knappt får någon sol alls.
 4. Föll pladask för den här stickade toppen från &Other Stories när jag såg den i butik här om dagen. Så snygg till ett par svarta kostymbyxor och klackar på kontoret. Älskar att den är lite ”boxig”. Riktig vardagshjälte. Nedsatt 20% idag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!