Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Min hårrutin

Inlägget är reklam för MEDS och innehåller annonslänkar.


Utöver frågor och funderingar kring inredning så brukar ni ofta ställa frågor om mitt hår. Så idag tänkte jag visa er hur min hårrutin ser ut…

Jag tvättar håret ca 2 ggr i veckan med volym shampoo & balsam från Lernberger Stafsing som doftar magiskt och gör att håret får volym, struktur och glans.

Sedan borstar jag igenom håret (äääälskar denna borste!) och sprayar med en värmeskyddande mist som även det ger volym.

Därefter delar jag upp håret i två sektioner genom att använda en stor klämma som ni ser på bilden. Bilden är tagen innan jag börjat föna. Jag fönar sedan håret med den här rundfönborsten från Revlon som är GRYM! Jag älskar att den är så pass stark att jag inte behöver föna håret innan jag går loss med en rundfönborste. Det här är en kombinerad hårfön och volymborste. Såå bra!

När den undre sektionen är färdig samlar jag håret i en klämma och släpper ut den övre sektionen och fönar även den. På bilden ovan har jag alltså det fönade håret i en klämma i nacken och den övre sektionen är inte fönad ännu.

Färdig! Glans & volym i ett naffs. Jag spar verkligen så mycket tid eftersom jag slipper föna håret innan jag börjar med rundborsten. Jag kan dessutom rekommendera detta torrshampoo som är toppen när man vill fräscha upp håret efter några dagar utan att behöva tvätta det igen. Life hack som småbarnsmorsa vill jag lova!

Jag tappade så mycket hår ca 3 månader efter förlossningen och gör i viss mån fortfarande. Tydligen har det att göra med hormonomställningen. Därför har det känts extra viktigt att ge mitt hår kärlek och omsorg senaste tiden. Produkterna kostar ju lite mer än ”vanligt” shampoo och balsam i mataffären, men jag märker verkligen skillnad både när det kommer till hårkvalitet och framförallt volym. Just nu är dessutom alla produkterna jag tipsat om nedsatta hos MEDS – så passa på att unna dig och ditt hår det bästa.

Hoppas ni gillade inlägget och undrar ni något är det bara att kommentera!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!