Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Julklappstips

Hej kärna ni! Tänk att det bara är en månad kvar till julafton! November har nästan swishat förbi. Jag som annars brukar tycka att denna månad är hemsk lång. Hur som helst – idag vill jag tipsa er om Artilleriets gift shop där de satt ihop olika små gåvoset med tydliga teman. Gåvorna kommer vackert inslagna i sann Artilleriet-anda, med naturfärgat papper och elegant sidenband, redo att läggas under granen! Jag hade t ex blivit SÅ glad för det här frukost-kitet med äggkoppar, äggskivare och toasthållare.

Breakfast gift-set från Artilleriet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!