Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Julbelysning

Adventsljusstake från Åhléns (30% rabatt idag!) och stjärna från Watt och Veke.

Det var så kyligt ute på morgonpromenaden så idag fick faktiskt vinterjackan åka på. Taken i stan var beklädda med frost och jag fick sådan vinter-/julfeeling. Tänk att det är första advent om mindre än en vecka! Jag hade faktiskt tänkt tjuvstarta julen genom att pynta för advent redan i helgen som var, men jag kunde inte hitta vår vindsnyckel. Nyckeln har fortfarande inte dykt upp trots ihärdigt letande. Om vi inte hittar den i veckan antar jag att vi får försöka bryta oss in. Jag vill ju ha fram adventsljusstakarna och stjärnorna…

Såg förresten att Åhléns har 30% rabatt på julbelysning idag (måndag!). Ni hittar både min adventsljusstake (som också finns i mässing) och adventsstjärna från Watt och Veke hos dem.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!