Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Stjärna till julgranen

Åh jag är i valet och kvalet om vi ska ha någon gran här hemma i år. Det är ju Sigrids första jul och även fast jag vet att hon ännu är så liten att hon varken kommer förstå eller minnas så känner jag en så stark längtan till att verkligen julpynta i år och skapa egna traditioner för vår lilla familj. Förra året fick jag ”bara” upp adventsstjärnor och adventsljusstakar i fönstrerna, men i år vill jag gärna dekorera lite mer. Dessutom är jag ju hemma på dagarna så jag tror jag kommer njuta av pyntet och en eventuell gran. Å andra sidan känns det ju väldigt opraktiskt med gran? Sigrid kryper ju, stoppar allt som kommer i hennes väg i munnen och har börjat försöka ställa sig upp mot saker. Kanske bidrar en barrande gran med vackra julkulor mer huvudvärk än harmoni i jul haha…. Om det blir gran behöver jag investera i lite julgranspynt och den här stjärnan hade jag hemskt gärna satt i granens topp!

Julgransstjärna från Watt och Veke hos ARKET.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!