Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Runda soffbord i mörkt trä

Äntligen fredag! Hoppas ni haft en bra vecka? Jag älskar när ni kommer med önskemål/förslag på inlägg till bloggen och här om dagen när jag tipsade om ett soffbord från Menu fick jag frågan från en av er om jag hade tips på fina runda soffbord i trä men kanske med en lite billigare prislapp. Jag har kikat runt lite och föll för dessa i lite olika prisklasser. Hoppas något av dem faller dig i smaken?

 1. Fint runt bord från Soffa direkt.
 2. Glasbord med underrede i trä från Jotex. Budget-variant till Janas vackra (men dyra) bord. Vill man ha det ännu mörkare går det säkert att betsa!
 3. Soffbord i mörkbetsad ek i spännande form från Boolia.
 4. Tidlöst runt bord i mörk bets från Jotex.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!