Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vi tjuvstartar…

…eller ska jag kanske skriva kick-startar? För här kommer årets första inlägg på temat jul- och adventsdekoration. Dagen till ära vill jag nämligen tipsa er om två oerhört prisvärda adventsstjärnor att hänga i fönstret från Mio. Visst är de fina? Det är trots allt endast 20 dagar kvar till advent…

Julstjärna Bianca HÄR // Julstjärna Amira HÄR

Nu ska jag iväg på jullunch med en annan kedja för att spana in deras julsortiment. Ska bli så mysigt. Förhoppningsvis kommer jag hem full av härlig inspiration och julstämning <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!