Höst

Så mysigt att tända massa ljus denna årstid <3

Nu är verkligen hösten här med regn och rusk, men också en hel del fina soliga och krispiga dagar. Det är så vackert ute just nu. Träden är helt magnifika med sina trädkronor som lyser som stora eldklot. Jag upplever att jag lägger märke till, och uppskattar årstiderna och naturen mer sedan Sigrid kom. Troligtvis för att jag kommer ut i naturen (Hagaparken får väl ändå räknas som det?) dagligen på våra promenader nu när jag är hemma och föräldrarledig med henne. Men kanske också för att jag är mer i nuet och inte hela tiden påväg någonstans, varken fysiskt eller i tanken. Bloggen kommer som ni märker lite i kläm eftersom att jag har fullt fokus vårt lilla yrväder och hennes välmående. Senaste tiden har sovit rätt kasst om sanningen ska fram och därför är det en rätt trött mamma som sitter bakom skärmen och skriver till er ikväll. Jag ville mest ge ifrån mig ett livstecken och säga att jag saknar er och försöker mitt allra bästa att uppdatera här mer ofta.

Nu ska jag slå mig ned här i soffan med min kärlek och titta på lite TV innan vi går och lägger oss. Förr somnade vi aldrig innan midnatt, men nu går vi ofta och lägger oss kring 22 (för att orka gå upp 06 när lillan vill upp). Nya tider på flera sätt 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!