Fredagskänsla och assymetriska speglar

Åh idag har jag sådan härlig fredags-feeling! Eftersom att jag är föräldrarledig brukar jag inte känna det där helg-pirret på samma sätt som jag gjorde när jag jobbade men idag finns det där. I skrivande stund har jag stängt in mig i sovrummet, gjort en kaffe och krypit upp i sängen för att ”prata” med er. Svärmor passar lilla Sigrid. Jag kom precis ur en lååång dusch efter mitt första besök på gymmet sedan corona startade. Jag vågade mig verkligen inte dit när jag var gravid, men nu med två doser vaccin i kroppen och en peppande syster vid min sida var det dags. Nästan precis sex månader efter förlossningen. Vi körde på väldigt lugnt, men det kändes ändå så där magiskt bra efter. Ikväll ska vi laga ”min” lax-pasta här hemma. Ett recept från min mormor med grädde och citron toppat med avocado, dill och rom som vi älskar. Jag ska tända massa ljus och vår eldstad. FREDAGSMYS!

På fredagar brukar jag traditionsenligt bjuda er på fyra fredagsfavoriter och så även idag. Som rubriken skvallrar om är det assymetriska speglar som är dagens tema. Jag är löjligt förtjust i vår spegel från Ferm Living som ändå får betraktas om ”originalet”. Senaste tiden har det dock dykt upp en uppsjö med liknande varianter i en lite lägre prisklass. Vilken är er favorit?

  1. Pond” från Ferm Living finns hos Solhem inredning HÄR.
  2. ”Flow 70×115” från ByOn finns hos Royal Design HÄR.
  3. Spegel som finns i två storlekar från Indiska HÄR.
  4. ”Flow 50×90” från ByOn finns hos Royal Design HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Åh det lät så gott, kan du inte lägga ut recept? 🙂

    SandrA 2021-10-20 23:14:11
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!