Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Helgen

Godmorgon måndag och ny vecka! Hoppas ni har haft en härlig helg? Det har jag haft. Jag fyllde år förra veckan så i lördags hade vi barnvakt för att fira. I övrigt att har vi myst och lekt med vår lilla tjej, gått långa härliga promenader i Hagaparken med vagnen, strosat på stan och varit ute i Nacka och hängt med vänner. En helg precis i min smak med en perfekt blandning av familjeliv och lite egentid på stan.

Vi mår äntligen bra igen efter några veckor med förkylningar. Jag hade precis börjat gå på öppna förskolan med Sigrid innan vi blev dåliga. Jag märkte verkligen att hon tyckte det var så roligt och spännande med andra barn i hennes ålder och sångstunden var en favorit. Nu är jag dock lite tveksam till om vi kommer våga oss dit på ett tag med tanke på RS-viruset som sprids som en löpeld just nu och kan drabba små barn hårt. Hur resonerar ni andra med barn?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!