Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Här kan (vill) jag bo

Under dagens hemnet-skrollande fick jag syn på den här helt makalöst fina fyra-rummaren till salu på Döbelnsgatan, bara ett stenkast från där vi bor. Jag skrek till min sambo som befann sig i ett annat rum att ”jag har hittat vår dröm-lägenhet”. Missförstå mig rätt – vi bor i vår dröm och är inte alls på jakt efter en ny lägenhet MEN OM vi ska flytta på oss, då vore det för att vi snubblat över något liknande denna. Sekelskifte, rum i fil, balkong, kakelugn, badrum och gäst WC, tre potentiella sovrum och ett kök precis i vår (min) smak. Här vill man bo. En dröm. Håller ni inte med? Priserna i innerstan är som ni säkert har koll på, helt galna. Det ska bli intressant att se var denna pärla tillslut säljs för…

Var? Vasastan, Stockholm
Rum? 4 rok
Kvadratmeter? 116
Utropspris? 15 900 000 kr
Mäklarfirma? Fastighetsmäklarna

Bilder lånade från fastighetsmaklarna.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!