Nya stolar

Vi behöver nya stolar. Dessa lånade vi provisoriskt av svärmor när vi flyttade in, men vi har inte fått tummen ur att beställa nya. Men nu känner jag att det är dags. Vi har sedan vi sålde våra Gubi-stolar när vi flyttade från lägenheten i Nacka varit sugna på ett par stolar i mörkt trä. Jag har länge drömt om stolen Drawn stol HM3 från &Tradition (ja – den har varit med i Månadens önskelista ett antal gånger här på bloggen). En klassisk tidlös stol som vi tror och hoppas att vi kommer vilja leva med länge. Flyttar vi till större i framtiden kommer vi dock vilja satsa på en större matplats. Jag ser framför mig ett långbord med minst åtta matplatser för härliga middagar med vänner. Nu har många av våra närmaste barn så platserna runt matbordet fylls på snabbt så att säga… Hur som helst – vårt dilemma är om vi ska våga satsa på att köpa fyra av dessa dyrgripar till stolar nu. Eller ska vi avvakta tills vi flyttar till större och vet vad som kommer passa där och kanske satsa på något som är lite snällare för plånboken nu? Man kan ju visserligen köpa till fler stolar när (om) man i framtiden får plats för det…

Visst är den magisk? Finns att klicka hem hos Nordic Nest HÄR.

Vad tycker ni – hiss eller diss?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Snygga, men barnspill och barnkräk på en sits av papperssnöre? Låter opraktiskt.

  C 2021-10-07 10:39:12
  Svara
 • Så snygga, men så obekväma. Jag älskar utseendet på dessa stolar och liknande, önskar bara att de kunde vara riktigt sköna att sitta på också :’D Försöker också välja stol, så svårt när man får välja mellan komfort och stil

  Jennifer 2021-10-06 07:56:32
  Svara
 • Vacker men inte en stol man sitter länge på vid en middag. Skulle definitivt köpa utklädda stoppade stolar både med dyna och sits.

  Carolina 2021-10-05 19:36:58
  Svara
  • Svar på Carolinas kommentar.

   Det skulle stå klädda, stoppade stolar både för rygg och sits.
   ( Har man barn så är tvättbara överdrag ett plus! )
   Komfort är viktigt om gäster ska kunna sitta länge.

   Carolina 2021-10-05 19:39:55
   Svara
 • Verkligen hiss! 😍

  Sara 2021-10-05 18:57:40
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!