Mer än ett babyskydd

Det är förstås olika hur mycket bil man åker, men vi som ofta hälsar på vänner och familj utanför stan och dessutom har sommarställen som vi flitigt besöker har haft så mycket användning för vårt babyskydd. Alla små finesser och funktioner har även gjort livet med bebis lite smidigare. Prio när vi valde babyskydd var såklart att hitta ett som var säkert och bekvämt för bebis. Eftersom att vi valde en barnvagn från Cybex visade personalen på Babyland oss Cloud Z i-Size från samma varumärke som vi också valde. Förutom bekvämlighet och säkerhet tryckte personalen i butik på att detta babyskydd enkelt går att fästa på vagnen samt att tillhörande bas-fäste med isofix gör att stolen går att rotera mot bildörren vilket underlättar fastspänning och lyft in och ut ur bilen. Funktioner som vi nu efter att ha använt babyskyddet några månader älskar!

Påväg hem från BB. Lilla hjärtat. Man glömmer hur små och ömtåliga de var. Här har vi medföljande insats för nyfödda i vilken tas bort när bebis väger över 6 kg.

Här ser ni hur man kan vrida stolen mot bildörren för att förenkla lyft in i och ut ur bilen.

Precis som jag själv när jag var liten, så somnar Sigrid nästan alltid när vi åker bil. Jag gissar att det är det dova ljudet från motorn och vibrationerna som vaggar henne till sömns. Att babyskyddet går att fästa på chassit till vår vagn har därför varit så bra för att slippa väcka henne varje gång vi når vår destination. I stället kan hon lugnt sova vidare efter bilturen.

När vi ska iväg på mindre utflykter som t ex mataffären eller som här till handelsträdgården packar vi ofta bara med oss chassit till barnvagnen och fäster babyskyddet på det.

Dessutom finns det olika lutningar och utanför bilen kan babyskyddet göras om till fullt liggläge. Babyskyddet har också en sufflett med UV-skydd 50+ som enkelt går att justera i olika lägen vilket är toppen både i bilen och på vagnen förstås. Alla dessa funktioner gör att vi använder babyskyddet till mer än bara ett klassiskt babyskydd.

Upprätt läge.

Liggande läge = mer bekvämt för en sovande bebis. Här ser ni även suffletten mer nedfälld.

Jag gillar också att själva basenheten som ni ser nedan i bild kan fortsätta användas för cybex Sirona Z när babyskyddet är urvuxet.

Ni hittar Cybex Cloud Z i-Size Babyskydd med Bilstolsbas hos Babyland HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!