Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

En sekelskiftesvilla att drömma om

I ”Saltis” saluförs just nu den här vackra sekelskiftesvillan i tidstypisk skärgårdsstil. En riktig bostads-dröm med liggande panelfasad, brutet tegeltak, frontespis med sadeltak och balkong, smäckra snickerier samt höga, småspröjsade fönsterpartiern exteriört. Interiört har man också valt klassiska material och inredning som passar väl med huset och dess byggnadsår. Men smakar det, kostar det som man brukar säga. Utropspriset ligger på hela 24 miljoner kronor. Jag är som ni vet otroligt svag för sekelskiftesbostäder och även fast jag börjat snegla och drömma om helt andra typer av hus (läs strama arkitekritade lådor haha) så kommer mitt hjärta alltid att bulta för den här byggnadsstilen. Vad gillar ni bäst – moderna eller äldre hus?

Var? Saltsjöbaden, Nacka
Rum? 7 rok
Kvadratmeter? 192 + 60 biarea
Utropspris? 24 000 000 kr
Mäklarfirma? Bjurfors Nacka

Bilder lånade från bjurfors.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!