Är vi nöjda med vår Cybex Priam?

Vår Cybex Priam är en av våra absolut mest använda köp till bebis hittills som jag varmt kan rekommendera så här efter 5 månaders användning. 

Sigrid har från första barnvagnspromenaden älskat att åka sin vagn, något vi såklart är väldigt tacksamma för. Hela våren och sommaren har vi kunnat vara ute och promenerat i naturen, gått på restaurang och strosat på stan. Siggis har hängt på utan några protester. Hon har sovit tryggt och ombonat i den mysiga liggdelen och de varma dagarna har hon legat i vagnen i skuggan under ett myggnät. Då har madrassen som andas tillsammans med den smarta suffletten varit väldigt uppskattat. Suffletten går nämligen att öppna upp i bakkant så att huvudänden består av meshtyg vilket möjliggör ventilation (och utsikt) för bebis. Perfekt nu när hon är äldre och nyfiken!

Vagnen är precis så lättkörd, smidig och flexibel som vi hoppades på. Samtidigt är den rejäl och stabil. Den är lätt att fälla ihop och lasta in i bilen. Som vi anade har funktionen att man enkelt kan justera handtagets läge/längd med enhandsgrepp varit guld värd för oss eftersom vi är så olika långa och har en rätt liten hiss upp till lägenheten.

Som jag berättade för er så la vi ned mycket tid och energi inför vårt val av vagn, något vi idag är väldigt glada över. Vi var runt och testrullade, klämde och kände på olika modeller. Listade för- och nackdelar och hörde oss för bland vänner och bekanta. Det är svårt att välja vagn och förutse vilka funktioner som kommer passa den nya lilla familjen men mitt tips till blivande föräldrar är att ge er ut och pröva och jämför. Vi fick fantastisk bra service hos Babyland.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!