Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Höst i vardagsrummet hemma

Innan vi lämnade Stockholm för lite kvalitetstid med svärisarna gjorde jag en liten rockad hemma. Vår gamla TV-bänk (Blocket-fynd) hamnade ute på mattan och agerar nu soffbord. Samtidigt som vår söta lilla teddy-fåtölj som vanligtvis står i hallen även den flyttades ut på mattan i vardagsrummet. Jag var så sugen på en förändring och så trött på vårt glasbord som vi haft i drygt 7 år. Dessutom känns det osäkert med en lös tung glasskiva nu med barn. Med det sagt ska vi inte göra oss av med bordet från Eilersen, utan bara ta en liten paus tills Sigrid blivit större. Att flytta runt och byta plats på möbler och inredning är ett enkelt, billigt och hållbart sätt att skapa förändring hemma utan att för den delen behöva köpa nytt.

Eftersom att ni ofta frågar – här kommer en lista på vart allt i vårt vardagsrum är från. Matta, soffa, pläd och skål på bordet från Sleepo. Fåtölj från Zara Home. Böcker hittar ni massa fina hos Artilleriet. Spegel från Ferm Living från Solhem inredning. Ljusstake från Stoff med ljus från Ester&Erik. Vas och ljusstake från Svenskt tenn. Sidobord från Von Chadaux. Gardiner, gardinstång och glotkudde från Gotain. Golvlampa från Flos. Bordslampa från Fritz Hansen.

Bebis-fötter <3 Det blir en intressant höst där jag ska bolla bebis och blogg. Men mest vara med bebis förstås. Ser så fram emot det!

Ha nu en fin torsdag fina ni!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!