Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Önskelistan

Jag tror inte att jag skrev det – men vi är faktiskt bortresta! Hälsar på Sigrids farmor och farfar i deras hus där de bor på vintern. Det har gått så bra att resa med vår lilla tjej. Så duktig och snäll <3 Eftersom att vi imorgon går in i en ny månad är det minst sagt hög tid för mig att bjuda er på månadens önskelista. Då den kommer så här precis i slutet på augusti har jag börjat drömma lite om hösten hemma i lägenheten. Ser fram emot att komma hem, se hur sommaren sakta blir höst, barnvagnspromenader i naturen och att bara få mysa runt i lägenheten…

 1. Nu när mörkret faller på känns det extra viktigt med flera belysningspunkter i ett rum. Den har fina och prisvärda lampan från Mio får gärna joina min belysnings-samling.
 2. Ett måste för att få till de där höst-mysiga stunderna hemma är fina koppar till varma drycker. Jag älskar dessa från Hay som bland annat säljs hos Artilleriet.
 3. En sak jag saknar hemma är en veksax. Visste ni att ljusets veke bör klippas var tredje timme för bästa brinnreslutat? Denna är dessutom en fin detalj att ha liggandes framme. Ni hittar den hos Artilleriet.
 4. Jag har fallit handlöst för denna fina skål. Så fin att ha stående framme på vardagsrumsbordet. Ni hittar den hos Mio.
 5. Mörka träslag i mitt hjärta <3 Passar så fint i vår annars så ljusa lägenhet tycker jag. Det här fina sidobordet från Ethnicraft är bara så wow. Ni hittar det hos Artilleriet.
 6. Nya vackra böcker att bläddra i som dessutom fungerar som inredningsdetalj står högt upp på min önskelista. Ni hittar denna hos Artilleriet.
 7. …även denna goding finns hos Artilleriet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!