Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Inred med bruna nyanser

Bruna brända toner är minst sagt på tapeten i höst. I kollaget nedan har jag gjort ett litet inredningsförslag för ett litet vardagsrum med några av höstens inredningsnyheter hos kedjorna. Jag vill slå ett extra slag för att kika in hos Mio som fått in massa fint – t ex en stor spegel med svart ram som jag vet att ni är många som suktat efter (inklusive jag själv) samt den beigea bordslampan (budget-kap) nedan.

Soffa i teddy-tyg från Ellos HÄR. Matta från Ellos HÄR. Prydnadskuddar från Ellos HÄR. Lampa från Mio HÄR. Ljusstake från Arket HÄR. Bok HÄR. Vas Svenskt tenn HÄR. Ljus från Åhlens HÄR. Skål från Mio HÄR. Bord från Mio HÄR. Stor spegel från Mio HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!