Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Twistade ljus

Nej, det är ju faktiskt inte höst riktigt än. Men jag tror att det var fler än jag som smygstartade och tände ljus i veckan och kröp upp i soffan framför en serie när regnet öste ner utanför fönstret. Därför tänker jag att jag får tillåtelse att tipsa om något som kommer addera det lilla extra till höstmyset trots att det bara är mitten på augusti – nämligen dessa twistade ljus från Mio. Bra pris och massa fina färger att välja mellan.

Ljusgröna (hur fina?!) HÄR // Lila HÄR // Nude HÄR // Grå HÄR

Det finns flera fina färger att spana in på hemsidan HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!