Hej

…på er! Jag önskar så att ni alla har haft en riktigt härlig sommar. Själv har jag njutit av den svenska sommaren – en ovanligt varm sådan. Vi har spenderat semestern ute på våra familjers landställen i Stockholms skärgård med sol och bad, båtutflykter, bastu-bad, god mat och massa bebis-gos förstås. De dagarna vi varit hemma i lägenheten i stan har vi semesterat i vår egen stad och njutit av närheten till bra restauranger och mysiga fik. Jag valde att checka ut helt från mina sociala mediekanaler några veckor för att helt fokusera på min nya lilla familj. Eller ska sanningen fram kom jag aldrig riktigt igång igen efter förlossningen och att Sigrid kom till världen. Första tiden med henne var verkligen en enda stor våg av känslor och jag ville inte missa en sekund. Hela mitt väsen sa till mig att lägga undan telefonen och bara njuta av bebis-bubblan och vår lilla tjej. Nu börjar dock längtan efter er och bloggen smyga sig på igen och jag har som plan att under hösten komma tillbaka till mina vanliga rutiner igen. Med det sagt vill jag ge alla er mammor som kombinerar jobb och bebis en stor eloge. Jag förstår inte hur ni mäktar med.

Sommarkvällar på bryggan.

Båtutflykter.

Skydd i skuggan under UV-tältet.

Bastu-bad!

Bruncher i stan.

Restaurangbesök.

Idag smattrar regnet mot rutorna här hemma och den här lilla familjen har åkt på en förkylning. Tack och lov ingen Covid-19 (vi har testat oss). Netflix står därför på och vi myser runt i pyjamas och dricker te. På tal om Corona-viruset så fick faktiskt både jag och sambon vår andra vaccinspruta för drygt två veckor sedan, så vi är nu fullvaccinerade. Jag blir nästan gråtfärdig när jag tänker på det så tacksam jag är för vaccinet. Visst tänker ni också på era medmänniskor och går och vaccinerar er? För mig är det en självklarhet och en solidarisk handling.

Trots att det fortfarande är augusti så gör vädret att hösten känns nära. Dessutom börjar väl skolorna den här veckan(?) och många är tillbaka på jobbet igen. Om bebis tillåter tänkte jag idag surfa runt lite och spana in höstnyheterna som trillat in i butik.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Fina bilder!:) Var e din underbara långklänning ifrån? Såå fin!

    Martina 2021-08-19 09:39:30
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!