Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Stilfull sekelskiftestrea

Idag vill jag visa er en sekelskifteslägenhet tillsalu i Birkastan (budgivning pågår!) med en renovering som faller mig precis i smaken med återkommande och genomgående tidlösa material- och färgval samt en stor dos bevarad sekelskiftescharm. Är det bara jag – eller är det inte lite lätt befriande att se ett hem utan överdåd av snirkliga vägglister och inmålade snickerier och taklister i samma färg som väggarna? Jag älskar att man behållt snickerier vita här! Stilen känns väldigt klassisk, tidlös och skandinavisk. Smaken är ju verkligen som baken men personligen är detta en ”stil” som jag skulle kunna och vilja leva länge med utan att tröttna. Precis så tycker jag att man ska försöka tänka när man renoverar och inreder. Ta en titt på planlösningen också – helt optimal om du frågar mig. Missa heller inte det lilla inbyggda ”vinskafferiet” i vardagsrummet.

Var? Vasastan, Stockholm
Rum? 3 rok
Kvadratmeter? 82
Utropspris?9 225 000 kr
Mäklarfirma? Skandiamäklarna Vasastan

Bilder lånade från Skandiamäklarna.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!