Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

När tiden inte riktigt räcker till…

I skrivande stund är vår lilla tjej redan drygt 5 veckor och jag fortsätter att njuta till max av föräldrarledigheten och den här första tiden med Sigrid. Mina sociala medier har därför fallit lite i glömska mellan barnvagnspromenader, amning och blöjbyten. Men ni ska veta att jag saknar er och längtan efter att blogga har gjort sig påmind igen. Jag ska bara försöka hitta tiden – för den springer iväg med en liten baby hemma. Det är så mycket jag vill dela med mig av till er – förlossningen, första tiden med vårt lilla charmtroll och inte minst alla utlovade inlägg om renoveringen som jag inte hunnit skriva (t ex de om våra platsbyggda garderober och egen designade kommod i badrummet). Därutöver vill jag försöka att hitta tillbaka till rutiner även här igen med inlägg som Veckans inredningsdetalj under 500 kr, Månadens önskelista, Fredagsfavoriter och Min helg i bilder. Samtidigt försöker jag inte vara för hård mot mig själv – jag är trots allt föräldrarledig och sommaren står för dörren. Ska jag för en gång skull vara realistisk och sänka kraven så ska jag nog vara nöjd om jag hinner knåpa ihop ett par inlägg i veckan. Med full kraft är jag nog inte tillbaka förrän i höst. Men jag ska som sagt verkligen försöka att öka på aktiviteten här inne. Är det något särskilt ni önskar läsa om? Kommentera gärna!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Längtar efter att läsa om allt du listar i ditt inlägg! Gillar verkligen din blogg. Välkommen ”tillbaka” – i DIN takt såklart! Vi finns kvar här❤️

  Anna 2021-05-28 12:20:46
  Svara
 • Grattis! Njut av första tiden och skriv det du har lust att skriva om! Men ett önskeinlägg vore att se hur du inreder balkongen? Tror vi har samma storlek som er och du brukar alltid ha så kloka ideér! Ps. Om möjligt vore det ju toppen om du kunde få en gilla-knapp på dina inlägg. Inte alltid man hinner kommentera. Ds.

  Helena 2021-05-27 23:14:12
  Svara
 • Vill hemskt gärna höra om förlossningen. I väntan på barn nr 2 är det så mysigt att läsa. Även om det kan vara tufft såklart. Tack för en fin blogg!

  Julia 2021-05-27 17:22:02
  Svara
 • Men vart kommer den fina klänningen och solhatten ifrån? Väntar själv en flicka i dagarna och skulle vilja köpa samma 🙂 Sen vill jag bara säga att det är så klokt och bra skrivet av dig! Vi väntar tills du har kraft att komma tillbaka 🙂

  Emma 2021-05-26 14:52:23
  Svara
 • Åh grattis till er lilla tjej! Jag har själv en liten tjej här hemma på 3 veckor just idag, så skulle vara så spännande och kul att läsa om både din förlossning och första tid med bebis när vi har en nästan jämngammal! =) Hoppas allt går bra för er där hemma, kram.

  rebecca 2021-05-26 13:28:59
  Svara
 • Tycker du tänker helt rätt! Det här med att sänka kraven och tillåta sig själv att vara här och nu mycket mer. Jag skulle gärna läsa om dina dagar med Sigrid, tankar om nya livet som en familj, typ såna saker. Förstår om det är privat och kanske inget du vill dela med dig av. Men om du vill skulle det vara kul att höra 🙂

  Caroline 2021-05-26 11:52:51
  Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!