Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Prisvärd bordslampa

Den här fina bordslampan tycker jag var himla fin! Jag suktar ju efter den här från Zara Home eller denna från Menu. Denna skönhet från Åhléns är dock betydligt mer prisvärd.

Bordslampa Nea från Åhléns finns HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vill börja med att berömma din blogg och känsla för stil. Du är så sjukt begåvad! När det gäller dottern så är hon snart här. Jag har en dotter som snart är tre och det är helt underbart vad det berikar livet med barn, det är värt allt. Själv är jag gravid igen och mår så vidrigt illa att jag inte kan jobba. Mår allmänt dåligt som gravid, var samma sist så just nu önskar jag bara att graviditeten ska vara över. Ett tag kvar dock… vet ju dock hur otroligt värt det allt är. När dottern säger ” mamma jag älskar dig så mycket” så svämmar hjärtat över och livet när toppar man inte visste fanns.

    Sen är det såklart tuffa stunder med barn också men det kvittar. Att vara någons mamma är det finaste som finns.

    Angie 2021-04-13 10:35:27
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!