Wishes in Mars

Idag köpte jag och min sambo med oss mat och satte oss i solen i Vasaparken och åt lunch. Solen värmde. Det kändes som vår, på riktigt. Alltid vid en ny årstid blir jag sugen på att uppdatera både hem och garderob. Vi har ju fullt fokus på shopping till vår lilla bebis just nu, men här nedan har jag listat lite smått och gott som jag gärna unnar mig själv nu när våren står för dörren.

 1. Jag älskar nessesärerna från Bon voy bags med foder som går att knäppa loss och tvätta. Sminkrester är ju så tråkigt. Finns att klicka hem HÄR.
 2. Nu när badrummet är klart här hemma (ska bli så kul att visa er) vill jag fylla de öppna hyllorna med lyxiga produkter – dels för att det är vardagslyx om något, men också för att det är en så fin detalj. Byredos produkter säljs bland annat hos Åhléns och det här är min absoluta favorit-doft. Tänk att få löddrar in sig i den… Ljuvligt!
 3. Lyxiga doftljus kan man inte få för många av. På samma tema som ovan ska jag fylla på mitt lilla förråd med detta ljus från Diptyque som säljs hos 24S. Såg att det fanns på lager – vilket är ovanligt, måste slå till NU!
 4. Älskar den här trenden med mysiga stora randiga koftor. Vill glida runt i denna från H&M och ett par slitna jeans i vår.
 5. Dessa solisar från Chimi är så snygga – har dem i brunt och vill slå till på ett par i svart också. Finns att klicka hem HÄR.
 6. Så snygg kudde i härlig struktur från Arket finns HÄR.
 7. Den här serien porslin från Åhléns är så fin (och prisvärd!). Kopparna hittar ni HÄR.
 8. Mysigaste jackan från Arket som står på min önskelista. Vill rulla vagn med denna i vår och matcha med bebis.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Köp Diptyqye via deras egna sida istället så får du fina prover med samt fint inslaget. De har grym service 😃

  Martina 2021-03-17 10:02:03
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!