Vårfint i hallen

Godmorgon gänget! Jag vaknade vid halv 6 imorse  och kunde omöjligt somna om. Istället har jag suttit och jobbat några timmar med en kopp te och Nyhetsmorgon på i bakgrunden. Mysigt! Solen strålar utanför fönstret och jag känner hur lycklig jag blir av att våren är på intåg.

Här nedan ser ni bild från vår hall här hemma. Vi har satsat på platsbyggd förvaring som vi byggt av pax-stommar (75×60 cm) från Ikea och luckor/täcksidor från Lucks by Robo. Minns jag rätt har vi kapat stommarna för att få rätt mått just för vår lägenhet/lösning.

Hatthyllan har vi byggt själva med krokar från Beslagdesign och konsoller från Sekelskifte. Korgarna är från Åhléns. Den lilla fåtöljen och bordet från Zara Home.

Har ni kanske en mindre hall eller inte möjlighet till platsbyggd förvaring kommer här nedan lite inspiration på hur ni kan skapa vårfint i hallen hemma med ljusa träslag, vitt och accenter i ljusgrönt. Jag vill inreda precis så här i den lilla båtstugan som vi bor i när vi är på min sambos familjs landställe. Planen var att vi skulle fixa där förra sommaren, men det hann vi inte riktigt med. Vi får se hur mycket ork vi har med bebis i sommar, men kanske orkar vi oss på en liten make over.

 1. Kruka från Åhléns HÄR.
 2. Taklampa Design House Stockholm finns hos Åhléns HÄR.
 3. Spegel från Desintorget finns hos Åhléns HÄR.
 4. Brudslöja från Plantagen HÄR.
 5. Bordslampa från Mio HÄR (Budget-fynd!).
 6. Kroklist från Designtorget finns hos Åhléns HÄR.
 7. Bänk/skohylla från Designtorget finns hos Åhléns HÄR.
 8. Korg från Arket finns HÄR.
 9. Dörrmatta från Åhléns HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej! Så fin hall! Sitter o googlar hallinspiration och hittade hit. Vilken färgkod har ni valt på väggarna/snickerierna? Tack på förhand!

  Therese 2022-02-15 17:11:30
  Svara
 • jättefint!! hur får ni ihop garderoben med dörrar och låda under ??
  Är det en 75×60 som ni lagt en låda under?

  Anna 2021-04-25 17:57:15
  Svara
 • Hej! Fantastisk förvaring och förstås jättefint!!! Undrar var du köpt konsolerna till hatthyllan och vilken sorts träskiva till själva hatthyllan? Tacksam för svar!Mvh Ulla

  Ulla 2021-03-23 02:35:13
  Svara
  • Svar på Ullas kommentar.

   Tack snälla! Konsolerna är från Sekelskifte på Karlavägen och träskivan är en vanlig i furu som är köpt på byggvaruhus. Mvh Emelie

   emelieekman 2021-03-23 16:05:01
   Svara
 • Jätte fin hall! Grymt gjort. Sitter och spånar efter nya idéer för nya lägenheten och funderar också på platsbyggd. Får jag fråga vad ni använde för stomme för ”sittbänken”? Eller byggde ni den själva.

  Med vänlig hälsning, Aleksandra

  Aleksandra 2021-03-04 11:10:54
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!