Februari-önskningar

Hej Mars och hej vårljuset! Jag blev nästan chockad när jag såg att vi redan är inne i mars månad imorse. Februari känns ju alltid så lång och mörk men samtidigt kort? Februari månads önskelista hann jag inte publicera, men här kommer den. Bättre sent än aldrig! I veckan blir vi helt klara i badrummet om allt går som det ska – stenskivan kommer på onsdag med handfat och därefter snickarna som ska bygga klart överskåpet. Tänk att vår renovering då är helt (!) klar. Ska bli så kul att få visa er för jag vet att ni är så många som är nyfikna. Mina önskningar denna gång är därför mestadels kopplade just till badrummet…

 1. Väggskåp Haze från Ferm Living. Skulle passa fint på väggen i badrummet då den endast mäter 15 cm i djup. Man kan aldrig få för mycket förvaring – right?
 2. Ur fin och skön pyjamas från Åhléns som jag tänkte ta med till BB. Perfekt även i sommar då den är sval och lätt att amma i.
 3. Nedanför skåpet (1 ovan) ställer jag gärna denna lilla hyllan Dora från Ferm living. Perfekt för fina produkter och förvaringsaskar.
 4. När badrummet är klart ska jag fira med riktigt lyxig handtvål och handkräm från Byredo. Den här doften är magi. Tro mig. Tänk att äntligen kunna tvätta händerna i ett handfat igen. Vardagslyx 😉
 5. Den här pedalhinken från Vipp har stått på min önskelista i SÅ många år men jag har känt att den är lte för dyr och att det finns roligare saker att lägga sina pengar på. Samtidigt tänker jag fortfarande på den och jag tänker att den nog kommer följa med i många många år… svårt. Men fin är den!
 6. Mina fingrar är inte särskilt gröna. Det är nog faktiskt hög tid att erkänna det vid det här laget. Jag har försökt övervintra vårt olivträd vi har på balkongen (det har stått svalt i vårt trapphus hela vintern). Men nu märkte jag hur det tappar bladen så fort man råkar nudda trädet. Är det förlorat? Hur som helst, hos Åhléns finns det här konstgjorda trädet som kanske är ett lite bättre alternativ för oss som har död på alla våra växter. Innan balkongen är vår-redo tänker jag att det skulle kunna få ta plats i badrummet. Tycker olivträd passar så fint där.
 7. Tycker den här krukan från Byon som finns hos Ellos skulle passa väldigt fint till ett träd.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!