Posters till barnrummet

Sakta men säkert börjar lillans rum att ta form. Jag la faktiskt en beställning i fredags på spjälsäng och lite annat, men så länge tycker jag att moseskorgen är så söt här inne. Väggarna har dock ekat ödsligt tomma och därför har jag klicka hem massa fina tavlor från Desenio.

Visst är de söta? Postern högst upp heter Hot Air Balloon No2 och den längst ned In the Clouds No1. Båda två har jag valt att placera i ljusa träramar i storlek 30 x 40 cm.

På fönsterbrädan hittar ni postern Alfabetet i rosa i vit träram i storlek 21 x 30 cm.

Över hyllan vi målade för några helger sedan hänger nu postern Flying Bunny i storlek 50 x 70 cm i en ram i ljust trä. Som ni märker har jag försökt att välja motiv med liknande tema, känsla, färg och uttryck för att skapa en röd tråd genom rummet. Jag tycker mys-faktorn steg rejält här inne när dessa tavlor kom på plats. Tänk att vår lilla tjej snart ligger här inne. Overkligt!

Just nu kretsar som ni säkert förstår mycket kring att ordna inför bebis ankomst. Men när jag väl var igång och klickade hem fina tavlor till henne passade jag även på att klicka hem lite nytt till övriga hemmet. Jag kunde helt enkelt inte låta bli. Att byta tavlor och ibland endast motiv eller ramar är ju ett himla enkelt sätt att uppdatera hemmet och det behöver inte vara särskilt dyrt heller.

Nu när våren närmar sig var jag sugen på förändring och att lätta- och ljusa upp. Tavlorna i hallen i mörka trä ramar byttes därför ut mot en tavla i vit ram och en fantastiskt vacker poster – Abstract Scenery No1.

Jag vill avsluta med att tipsa er om att ni med koden ”30EMELIE” får 30% rabatt på posters hos Desenio t om. 25/2. Perfekt om ni också är ute efter fina tavlor till barnrummet eller sugen på en förndring hemma nu när våren närmar sig. Rabatten gäller ej på ramar, handpicked eller personliga posters.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Vilket supermysigt o fint barnrum, vad heter väggfärgen?? Superfin!

    Sofia 2021-03-04 08:44:07
    Svara
  • Hej! Tack för så inspirerande inlägg!! Och vilket fint barnrum! 🥰💕🎀 Vart är det fina lila träbordet bredvid fåtöljen?

    Daniella 2021-02-22 14:20:06
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!