Ljuset är tillbaka

Godmorgon måndag! Solen strålar utanför fönstret och får vår snöklädda balkong att glittra. Ljuset gör det så mycket enklare att stiga upp på morgonen och jag märker hur hela jag blir lycklig av det vackra vintervädret vi i Stockholm bjudits på senaste veckorna. Tänk att våren snart är på ingång…

Igår var det Alla hjärtans dag och jag fick ett fantastiskt fint bud av Sleepo med de här vackra blommorna och vasen. Snittisar är ju ytterligare en sådan sak som piggar upp. Njuter så av denna bukett…

Spegel från Ferm living // Gardiner från Gotain // Matta från Sleepo // Soffa från Sleepo // Pläd från Sleepo // Vas från Sleepo // Spegelbollar från H&M Home // Bokstöd från Lineaire // Sidobord från Von Chadaux

Önskar er en fin vecka!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hey, har du någon direkt länk till din matta från sleepo ? Samt vad är det för färg ?

  Den är verkligen jätte fin !

  Ji Tran 2021-02-25 23:07:44
  Svara
  • Svar på Ji Trans kommentar.

   Hej, den är tillfälligt slut i beige. Men här är länk https://www.sleepo.se/produkter/panda-viskosmatta

   emelieekman 2021-02-26 00:46:58
   Svara
 • Så fint! Älskar verkligen spegeln 😍

  Amalia 2021-02-15 22:06:45
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!