Årets första önskelista

Det har blivit dags att bjuda på årets första önskelista. Små och stora ting jag drömmer om just nu!

 1. Totalt förälskat mig i det här grytunderlägget från ARKET. Jag älskar den oregelbundna formen. Finns att klicka hem HÄR.
 2. På tal om oregelbundenhet och asymmetriska former – hur snygg skärbräda? Har gärna denna framme stående på köksbänken som dekoration när den inte används. Tänk att servera chark på denna… Finns hos ARKET HÄR.
 3. Räfflat glas är fortfarande en stor-favorit hos mig. Den här vasen men ett fång stora skira eller vita kripiga rosor – JA TACK! Vasen finns också hos ARKET HÄR.
 4. Jag köper inte mycket kläder alls just nu – dels för att jag mest hänger hemma, men framförallt för att jag är gravid. Den här fina långa omlott-koftan (tillsammans med de matchande byxorna) skulle jag doc gärna unna mig. Perfekta lounge kläderna (läs hemma kontor-outfit) oavsett graviditet eller ej. Tänker att den även skulle vara perfekt i vår när vår lilla tjej kommit. Omlott-toppar ska tydligen vara toppen när (om) man ammar. Dessutom tillräckligt snygg outfit för att rulla vagn i. Finns hos Other Stories HÄR.
 5. Jag fortsätter på temat ”assymetriskt” för Jesus vad fint detta fat var. Vill ha! Finns hos ARKET HÄR.
 6. Min favorit-doft från Byredo. Fyller gärna på i badrumsskåpet med en body lotion i denna doft. Byredo har ju så snygga förpackningar också så man vill ju ha dessa stående synliga. Finns bland annat hos Åhléns HÄR.
 7. Dröm-glasen från Ferm Living har jag fortfarande inte slagit till på. Men kanske är det dags? Ni hittar dem bland annat hos Ferm Living HÄR.
 8. I vår vill jag fylla soffan här hemma med fina prydnadskuddar i jordnära toner. Det här kuddfodralet hittar ni hos Ellos Home HÄR.magasin.se/soek
 9. Mitt senaste doftljus från Mille Notti brann ut i helgen så nu är jag ute efter ett nytt. Älskar ju ljusen från Diptyque och är sugen på att testa denna doft. Ni hittar ljus från Diptyque hos Magasin.se HÄR.
 10. Den här lamp-nyheten från Menu fångade mitt intresse i veckan. Budget-alternativet hittar ni hos H&M Home.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!