Vitrinskåp

Jag älskar när ni kommer med önskemål kring vad ni vill läsa om eller behöver råd/tips kring. I min frågestund på instagram i veckan frågade en av mina följare efter fina vitrinskåp. Idag har jag därför samlat fyra personliga favoriter på temat i ett litet kollage nedan.

 1. Skåp i trä med ribbor från Ellos Home. Finns även i svart. Klickas hem HÄR.
 2. Nätt skåp i svart metall och glas. Passar även fint som förvaringsskåp i badrummet. Knoppen går att byta ut till mässing. Finns hos Jotex HÄR.
 3. Vackert skåp i rotting som liknar bästsäljaren Stockholm från Ikea (Eftertraktat och helt slutsålt och säljs till rekordsummor på Blocket just nu). Från Bloomingville finns hos Ellos HÄR.
 4. Smalt vitrinskåp i svart metall och glas. Förvillande lik skåpet Haze från Ferm Living. Kanske detta kan få plats i vårt badrum? Behöver mer förvaring nu när vi blir en till i familjen. Finns att klicka hem HÄR.

Föll inte någon av dessa er i smaken rekommenderar jag att kika vidare inne hos Ellos som har ett brett utbud och många olika stilar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åh! Jag skulle gärna önska ett inlägg om tavelinspiration! Har en stor vägg i vardagsrummet där något måste sitta för att det inte ska se tomt ut. Idag har vi en stor karta 80×120. Men jag är SÅ trött på den. Har du snälla något bra tips? Vill helst inte ha en tavelvägg.

  Lia 2021-01-22 13:42:37
  Svara
  • Svar på Lias kommentar.

   Hej! Jag är själv i exakt samma sits! Så svårt att veta vad jag villa ha. Funderar på att kika på auktion för att få något mer originellt. Annars kanske en spegel över soffan?

   emelieekman 2021-01-23 11:21:22
   Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!