Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Prisvärda kuddfodral i tvättat lin

Jag vågar nästan säga att jag avskyr företag som endast säljer prydnadskuddar inklusive innerkudde. Jag har flera kartonger på vinden med bara innerkuddar. Därför gör jag tummen upp till t ex H&M Home och Ellos Home som faktiskt säljer fodral separat. Att byta kuddfodral är ett så enkelt och billigt sätt att uppdatera hemmet.

Nu till våren är jag sugen på kuddar i soffan i jordnära, ljusa färger. Gärna i Linne. Dessa kuddfodral i mjuk, tvättad linnekvalitet av franskt lin, från Ellos Home fångade därför mitt intresse.

Kuddfodral 50 x 50 HÄR // Kuddfodral HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!