Lugnet i vårt sovrum och bebiskläder

Gardiner på skenor i taket från Gotain.

Tänk att fler och fler saker verkligen börjar bli klart här hemma. Vi stormtrivs i sovrummet och är nöjda med vår garderobslösning vi skapat med Lucks by Robo och stommar från Ikea (köksskåpsstommar pga endast dessa mått funkade här inne). Trots att vi har valt väldigt ljusa lugna färger känns det riktigt mysigt med alla textilier. Gardinerna från tak till golv gör verkligen mycket för känslan.

Visst blev det bra med sängbordslamporna? Ni hittar dem hos Mio. Vår sänggavel med tillhörande sängkappa kommer från Mille Notti i färgen Ivory. Även våra (ostrukna) sängkläder och överkast hittar ni hos Mille Notti.

I april blir vi ytterligare en liten person här inne. Planen är att vi ska ha ett så kallat bedside crib bredvid vår säng där bebisen får sova första tiden. Barnkammaren som vi lite smått börjat fixa (ni ska få se, jag vet att ni är nyfikna) kommer till en början nog mest fungera som extra sovrum då vi har beslutat att ha kvar en 90-säng där samt förvaring av alla bebisprylar.

Pyjamas till vår lilla bebis från Åhléns <3

Små stickade byxor från Zara <3

Många av er är också nyfikna på vad vi hittills köpt till bebisen. Ska sanningen fram – inte mycket alls! Däremot har jag inte kunnat motstå att köpa lite söta bebiskläder. Dessutom fick vi en hel påse med oss hem av bästa familjen Josefson som lilla Selma växt ur. Här nedan har jag samlat några mysiga baby-plagg som jag gillar massor. Några har jag faktiskt klickat hem till vår lilla bebis. Bland annat nr 1 och 15 – så så sött!

 1. Pyjamas från Åhléns HÄR.
 2. Kofta från Åhléns HÄR.
 3. Hängselbyxor från Kappahl HÄR.
 4. Body med små stjärnor i beige från Kappahl HÄR.
 5. Mössa från Åhléns HÄR.
 6. Sockor från Åhléns HÄR.
 7. Sockor från Zara HÄR.
 8. Kanin snuttefilt från Kappahl HÄR.
 9. Napp från Bibs HÄR.
 10. Tröjor från H&M HÄR.
 11. Matchande byxor från H&M HÄR.
 12. Body från Åhléns HÄR.
 13. Napp från Bibs HÄR.
 14. Stickat jumpsuit från Kappahl HÄR.
 15. Stickat set från Zara HÄR.
 16. Apa från Kaj Bojesen finns hos Åhléns HÄR.
 17. Filt från Kappahl HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hoppas du har tid över att svara!
  Eran lösning med garderoberna runt sängen är så himla fint. Har själv funderat på att göra så men hittar inga garderober som har samma djup som överskåpen. Hur har ni gjort? Har ni bara använt er av köksskåp? Och isf hur har ni gjort med inredningen inne i? 🙂

  Fanny 2021-01-20 22:22:10
  Svara
  • Svar på Fannys kommentar.

   Ta hjälp av Ikea! Det är köksstommar överallt. Vi har en stång i varje 60-skåp samt ett hyllplan. Lådorna är vanliga kökslådor 🙂

   emelieekman 2021-01-21 17:44:49
   Svara
 • Älskar den lugna atmosfären i ert sovrum, du är så duktig! Sängkläderna har jag tittat på länge nu men priset är ju inte så roligt. Vet du om det kommer rabatter på dessa ibland?

  Angie 2021-01-20 07:55:24
  Svara
  • Svar på Angies kommentar.

   Tack snälla! Jag har storrensat bland mina lakan – hellre att par få av riktigt bra kvalitét än hela skåpet fyllt som bara tar massa plats. Sleepo har dessa i sitt sortiment och har kampanjer då och då 🙂

   emelieekman 2021-01-21 17:46:21
   Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!