Välkommen hem till oss!

Åh så härligt med fredag och vilket underbart vinterväder vi bjuds på. Jag tog en promenad i Hagaparken på lunchen och sög i mig D-vitamin och det vackra vinterlandskapet.

I förra veckan (på en inte alls lika solig dag) hade jag fantastiska Anna och Fanny här som är de kreativa genierna bakom Stackning Stories och boken Small steps great stories – en ”fylla-i-bok” för föräldrar och barn, men i nutida tappning som mer än gärna får ligga framme som coffee table-book framöver här hemma (så snygg!). Nu finns ett litet hemma hos-reportage på deras hemsida där jag öppnar upp dörren hem till oss och svarar på lite frågor kring både graviditet och renoveringen som jag tänker kan vara intressant för er. Ni hittar intervjun och bilder här.

Small steps great stories – En designad coffee table-bok som du själv fyller med minnen från graviditet ända fram till skolstart. 

Som jag längtar efter att få fortsätta fylla i denna. Så fin gåva till vår skatt i framtiden.

Visst passade vår ”tv-bänk” även som soffbord?

Belysning från Flos // Fåtölj från Zara Home // Matta, pläd, skål och soffa från Sleepo // Bord från Boolia (Blocket-fynd) // Spegel från Ferm Living // Vas från Georg Jensen // Ljusstake från Svenskt tenn // Ljus från Ester och Erik

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!