Prisvärd barninredning

Bilder från H&M Home.

Jag frågade er på instagram vad ni ville läsa om på bloggen i veckan och majoriteten skrev faktiskt något barnrelaterat – ni är flera som är nyfikna på vad vår lilla bebis i magen har för kön och så vill ni se vad vi köpt hittills till den lilla. Kanske dags för ett avslöjande snart 🙂 Ett annat mer generellt önskemål var prisvärd inredning till barnkammaren så därför tänkte jag tipsa om lite fina grejer från H&M idag.


1.Present-kit HÄR // 2. Förvaringskorg HÄR // 3. Stickat mjukisset HÄR // 4. Väggklämma/ram HÄR // 5. Väggdekoration mätsticka i cm HÄR // 6. Spegel HÄR // 7. Förvaringskorg med stjärnor stor HÄR // 8. Strumpor HÄR // 9. Väggkrok HÄR // 10. Liten låda för t ex pennor HÄR // 11. Förvaringskorg med stjärnor mellan HÄR.


1.Stickad body HÄR // 2. Kroklist HÄR // 3. Stickad pläd HÄR // 4. Matta HÄR // 5. Väggdekoration mätsticka i cm HÄR // 6. Korg med lock HÄR // 7. Ram HÄR // 8. Förvaringskorg med öron HÄR // 9. Väggförvaring HÄR // 10. Badhanduk med huva och öron HÄR // 11. Giraff HÄR // 12. Väggkrok HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!