Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Prisvärd barninredning

Bilder från H&M Home.

Jag frågade er på instagram vad ni ville läsa om på bloggen i veckan och majoriteten skrev faktiskt något barnrelaterat – ni är flera som är nyfikna på vad vår lilla bebis i magen har för kön och så vill ni se vad vi köpt hittills till den lilla. Kanske dags för ett avslöjande snart 🙂 Ett annat mer generellt önskemål var prisvärd inredning till barnkammaren så därför tänkte jag tipsa om lite fina grejer från H&M idag.


1.Present-kit HÄR // 2. Förvaringskorg HÄR // 3. Stickat mjukisset HÄR // 4. Väggklämma/ram HÄR // 5. Väggdekoration mätsticka i cm HÄR // 6. Spegel HÄR // 7. Förvaringskorg med stjärnor stor HÄR // 8. Strumpor HÄR // 9. Väggkrok HÄR // 10. Liten låda för t ex pennor HÄR // 11. Förvaringskorg med stjärnor mellan HÄR.


1.Stickad body HÄR // 2. Kroklist HÄR // 3. Stickad pläd HÄR // 4. Matta HÄR // 5. Väggdekoration mätsticka i cm HÄR // 6. Korg med lock HÄR // 7. Ram HÄR // 8. Förvaringskorg med öron HÄR // 9. Väggförvaring HÄR // 10. Badhanduk med huva och öron HÄR // 11. Giraff HÄR // 12. Väggkrok HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!